Dakbedekking

Daken 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van de producten van Kimmenade.

Voor het waterdicht afsluiten van daken ontwikkelde Kimmenade het product Novapren: een gespoten en dus naadloze dakbedekking van het hoogste niveau. Dit product is in eigen huis ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen.

Dakbedekking
Dakbedekking
Dakbedekking
Betonafdichting
Betonafdichting
Betonafdichting

Betonafdichting

Betonconstructies 100% waterdicht afsluiten? Dat is gegarandeerd door gebruik van Novacell: een koud gespoten en dus naadloze bedekking van betondelen die 100% verkleefd ook op vochtige ondergronden. Betondelen zoals parkeergarages, kelderwanden, daktuinen, vijvers, forten en kunstwerken. Een product van het hoogste niveau. Novacell is in eigen huis ontwikkeld op basis van geselecteerde bitumen en latexrubber met unieke eigenschappen.

 

Novacell wordt professioneel aangebracht door onze vakmensen, die gebruik maken van speciaal ontwikkelde spuitapparatuur. Beton in openbare werken heeft veel te lijden van weersinvloeden en gebruik van dooizouten. Kimmenade garandeert langdurige waterdichtheid.

 
 

Daktuinen en groendaken

Groendaken zijn de daken van de toekomst door hun aantrekkelijke eigenschappen: 

• Hoog buffervermogen van (extreme) neerslag

• Bewezen gunstig effect op hoeveelheid schadelijke fijnstof in de lucht

• Mooi uiterlijk voor daken

Kimmenade speelt in op deze ontwikkeling met haar productontwikkeling en dienstenpakket.

Met haar product Novacell zijn daken of betondekken 100% waterdicht en geschikt voor de aanleg van groene daken.

 

Hiernaast biedt Kimmenade haar klanten Greenproof: een serviceconcept, waarbij Kimmenade haar expertise inbrengt en door samenwerking met vaste partners (denk aan tuinarchitecten, tuiniers etc.) de klant compleet ontzorgd wordt bij aanleg en onderhoud van daktuinen en groendaken.

 

Eén aanspreekpunt en garantie op de waterdichtheid, de werking van de toegepaste systemen en het levende dakgroen. Dat is een garantie voor de toekomst.

Groendaken
Groendaken
Groendaken
Bestratingen
Bestratingen
Bestratingen

Bestratingen

Door de stedelijke verdichting krijgen daken steeds vaker meerdere functies, waaronder die van wegdek (parking). Kimmenade speelt in op deze ontwikkeling met haar productontwikkeling en dienstenpakket. Met haar product Novacell zijn betonconstructies 100% waterdicht en perfect geschikt voor verharding op daken en dekken.

 

Hiernaast biedt Kimmenade haar klanten Streetproof: een serviceconcept, waarbij Kimmenade haar expertise inbrengt en door samenwerking met vaste, gecertificeerde partners (denk aan stratenmakers, architecten etc.) de klant compleet ontzorgd wordt bij ontwerp, aanleg en onderhoud van daken en dekken.

 

Eén aanspreekpunt voor gemeente, opdrachtgever of ontwerper en garantie op de waterdichtheid van betondelen. Dat is een garantie voor de toekomst.

 
 

Tramrails

Speciaal voor gemeenten en overheden ontwikkelde Kimmenade het product Novacell. Dit product is ook toepasbaar op tramrails en beschermt het staal tegen (verdere) roestvorming. Ook zorgt Novacell door haar zelfherstellend vermogen voor vermindering van geluidsoverbrenging van de metalen wielen op de rails. 

Tramrails
Tramrails
Tramrails