Fulltime / parttime

Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk om alles in het bedrijf up to date te houden met betrekking tot techniek, waaronder de gebouwen, de ontwikkeling van- en het onderhoud aan onze materiaal verwerkingsapparatuur en productie installatie et cetera. Binnen Kimmenade kom je onder andere in aanraking met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Het is een brede rol en je voert dus zowel technisch uitvoerende taken als de administratieve afhandelingen uit.

Als technisch beheerder is jouw werkdag nooit hetzelfde. Het grootste deel van het werk komt op de dag binnen. Aan jou de taak om prioriteiten te stellen met het belang van de organisatie in je achterhoofd. Je bent dan ook een doener en een denker (60/40).

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • bijhouden van de technische onderhoudsplanning en zorgen voor de uitvoering;

 • gebouwbeheer en wagenparkbeheer;

 • het aannemen en (laten) afhandelen van storingen;

 • voorraadbeheer van de technische voorraad;

 • opstellen van voortgangsrapportages en onderhoudsplannen.

Daarnaast signaleer je problemen, probeer je problemen te voorkomen en koppel je belangrijke zaken terug aan het hoofd van de productie en R&D.

Wat heb je nodig?
Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over:

 • analytisch vermogen en ben je niet bang om door te vragen en mensen te woord te staan;

 • brede interesse rondom techniek en ben je technisch onderlegd;

 • beschik je minimaal over een Mbo+ werk- en denkniveau met relevante werkervaring;

 • ben je veelzijdig, flexibel en accuraat.

Het is een pre als je ervaring hebt als werktuigbouwkundig techneut.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, laptop en telefoon van de zaak;

 • 25 vakantiedagen en 10 collectieve bedrijfssluitingsdagen;

 • Een uitdagende functie, fantastische begeleiding en doorgroeimogelijkheden;

 • Een fijne en informele werkplek voor 32-40 uur in een nieuw kantoorpand.

Ons bedrijf:
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en
betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, produceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 24 976.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Technisch beheerder

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg