LEERLING-DAKDEKKERSIn deze baan start je onder begeleiding van ervaren collega’s met diverse werkzaamheden en we laten je kennismaken met de diverse activiteiten in ons bedrijf. Na een eerste periode kom je in aanmerking voor een opleidingstraject tot dakdekker met erkend diploma.

Wij zoeken collega’s die zich herkennen in de volgende eisen:

  • bereid om zich het dakdekkersvak eigen te maken of al enige ervaring,

  • BHV (of bereid deze te halen),

  • Minimaal basisopleiding-VCA (of bereid deze te halen),

  • Nederlandse taal in woord.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. We zijn actief in Nederland, België en Duitsland en we werken voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee zij de klant in de breedste zin ondersteunt en ontzorgt. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 en kent al enkele jaren een sterke groei. Inmiddels bieden wij werkgelegenheid aan zo’n 120 mensen.

Wij bieden je het volgende:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden,

  • een afwisselende, uitdagende en leuke werkomgeving,

  • een vast dienstverband bij goed functioneren.

Interesse in deze functie?

Stuur dan je sollicitatie naar info@kimmenade.com t.a.v. mw. Mirjan Gerrits.

Voor meer informatie verwijzen we je naar www.kimmenade.com