top of page

Technisch beheerderOm de groei van Kimmenade te kunnen bewerkstelligen, zijn wij op zoek naar een technisch beheerder.


Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk om alles in het bedrijf up to date te houden met betrekking tot techniek, waaronder de gebouwen, de ontwikkeling van- en het onderhoud aan onze materiaal verwerkingsapparatuur en productie installatie et cetera. Binnen Kimmenade kom je onder andere in aanraking met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Het is een brede rol en je voert dus zowel technisch uitvoerende taken als de administratieve afhandelingen uit.


Wat ga je doen?

Als technisch beheerder is een werkdag nooit hetzelfde. Het grootste deel van het werk komt op de dag binnen. Aan jou de taak om prioriteiten te stellen met het belang van de organisatie in je achterhoofd.


Je houdt jezelf onder andere bezig met de technische onderhoudsplanning, het gebouwbeheer en wagenparkbeheer, het aannemen en (laten) afhandelen van storingen en het voorraadbeheer van de technische voorraad.


Daarnaast stel je voortgangsrapportages en onderhoudsplannen op, signaleer je problemen en probeer je deze te voorkomen en koppel je zaken terug aan het Hoofd van de productie en R&D.


Wat heb je nodig?

Je bent een doener en een denker (60/40), hebt analytisch vermogen en je schuwt niet om door te vragen en mensen te woord te staan. Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over brede interesse rondom techniek en ben je technisch onderlegd. Verder ben je veelzijdig en flexibel, ben je accuraat, beschik je minimaal over een Mbo+ werk- en denkniveau met relevante werkervaring. Het is een pre als je ervaring hebt als werktuigbouwkundig techneut.


Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, laptop en telefoon van de zaak;

  • 25 vakantiedagen en 10 collectieve bedrijfssluitingsdagen;

  • Een uitdagende functie, fantastische begeleiding op de werkvloer van een leermeester en doorgroeimogelijkheden;

  • Een fijne en informele werkplek in een nieuw kantoorpand.


Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.


Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".


Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.


Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 24 976.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

댓글


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page