top of page

Dakdekkers service & onderhoudKimmenade is aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar dakdekkers service & onderhoud die ons team komen versterken.

Wat ga je doen?

Als dakdekker service & onderhoud voer je alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden uit bij onze klanten. Je spoort lekkages en diverse problemen op het dak op en voert de herstelwerkzaamheden zorgvuldig en correct uit. Vanuit onze vestiging in Helmond vertrek je naar diverse opdrachtgevers op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten. Je onderhoudt het klantcontact en adviseert over de gewenste te nemen maatregelen.

Wat zoeken wij in onze dakdekkers service & onderhoud?

 • Je bent flexibel, klantgericht en oplossingsgericht;

 • Je kan goed communiceren met de klant en beheerst de Nederlandse taal goed;

 • Je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband;

 • Je hebt relevante werkervaring;

 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

 • Je bent in het bezit van VCA en C1 of je bent bereid om deze te halen op onze kosten;

 • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris;

 • Uitzicht op een vast dienstverband binnen een informeel bedrijf;

 • Ontwikkelmogelijkheden;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven waaronder: meer dan voldoende vakantiedagen, diverse vergoedingen en pensioen.


Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.


Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".


Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.


Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen naar 06 - 516 249 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ความคิดเห็น


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page