top of page

Technisch ProjectleiderOm de groei van Kimmenade te kunnen bewerkstelligen, zijn wij op zoek naar een technisch projectleider.


Als technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten met betrekking tot dak- en/of betonafdichting en ben je de rechterhand van de projectleider Nederland.


Wat ga je doen?

Als technisch projectleider heb je een signaleringsfunctie en houd je toezicht op veiligheid, de planning en de uren. Verder zie je toe op naleving van regels en voorschriften, het bewaken van de gestelde kwaliteitseisen, zorg je voor een goede communicatie tussen uitvoerend personeel en onderaannemers en stel je de planning op voor de betreffende projecten in samenwerking met de projectleider Nederland.

Daarnaast houd je jezelf onder andere bezig met het opstellen van voortgangsrapportages, signaleer je problemen en probeer je deze te voorkomen en koppel je zaken terug aan de projectleider Nederland.

Wat heb je nodig?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je klantgericht en resultaatgericht, ben je accuraat, pro actief en stressbestendig, kan je goed in een team werken en heb je een Mbo+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, laptop, telefoon en auto van de zaak;

  • 25 vakantiedagen en 10 collectieve bedrijfssluitingsdagen;

  • Een uitdagende functie en uitdagende projecten;

  • Een fijne en informele werkplek in een nieuw kantoorpand.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 24 976.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page