top of page

Projectleider BelgiëOm de verdere groei van Kimmenade te kunnen bewerkstelligen, zijn wij voor de Belgische markt op zoek naar een projectleider België.

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten in België met betrekking tot dak- en betonafdichting. Daarnaast heb je de leiding over de technisch projectleiders welke verantwoordelijk zijn voor de uitvoering.

Wat ga je doen?

Als projectleider heb je uiteraard een signaleringsfunctie en draag je actief oplossingen aan, zie je toe op naleving van regels en voorschriften, het bewaken van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid, zorg je voor een goede communicatie tussen opdrachtgevers en de uitvoering en stel je de planning op voor de betreffende projecten in samenwerking met de technisch projectleiders.

Daarnaast houd je je onder andere bezig met de projectadministratie (en de controle hiervan), de inkoop en het verzorgen en vastleggen van meer- en minderwerken. Natuurlijk horen ook de nacalculatie en de facturatie i.o.m. de financiële administratie bij de functie van projectleider daar jij financieel eindverantwoordelijk bent voor de projecten in België.

Wat heb je nodig?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en de Franse taal, ben je klantgericht en resultaatgericht, beschik je over een helicopterview, ben je accuraat en pro actief en beschik je over analytisch vermogen. Qua opleiding en ervaring beschikt onze ideale kandidaat over een bachelor werk- en denkniveau, relevante werkervaring, heeft hij of zij bouwtechnische affiniteit en beschik je over voldoende digitale vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in het centrum van het land of regio Gent.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Een bedrijfswagen eveneens voor privégebruik;

  • Een uitdagende functie waar jij zelf je stempel op kan en mag drukken;

  • Een fijne en informele werkplek in een nieuw kantoorpand.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel België, Nederland en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en onze hoofdzetel bevindt zich in Helmond, Nederland.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 24 976.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

留言


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page