top of page

Marketing & communicatie medewerker

Helmond


Wil jij aan de slag bij een bedrijf dat volop aan het groeien is? Ben je creatief én gek op uitdagingen op het gebied van marketing en communicatie? En lijkt het je leuk om jouw stempel te drukken binnen een echt familiebedrijf? Dan is deze vacature bij Kimmenade in Helmond écht iets voor jou!
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor daken en betonnen ondergronden en bestaat uit een enthousiast en hardwerkend team van 40 collega’s op kantoor en 60 collega’s buiten. Met structureel 300+ projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken zij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee zij de klant volledig ondersteunt en ontzorgt. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en blijft continu ontwikkelen en innoveren.

Wat is je uitdaging als Marketing & Communicatie medewerker?

Als marketing & communicatie medewerker laat jij zien waarom de producten van Kimmenade Groep onmisbaar zijn. Je verdiept je in de doelgroep en ontwerpt hiervoor whitepapers, tutorials en social media posts. Daarnaast denk je mee over de marketing funnel en schrijf je pakkende teksten voor de nieuwsbrieven van Kimmenade.
Op het gebied van employer branding ga je het werkgeversmerk vertalen naar interessante en creatieve content. Jouw doel is om hiermee potentiële nieuwe medewerkers te enthousiasmeren. In jouw rol werk je nauw samen met externe partijen waaronder reclamebureaus en vormgevers. Ook stel je met je leidinggevende een marketing- en communicatieplan op.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • alle activiteiten organiseren rondom de uitstraling van Kimmenade (intern en extern);

 • bedrijfsprocessen en werkinstructies digitaal uitwerken;

 • de huisstijl van Kimmenade verder vormgeven;

 • in samenwerking met externe bureaus diverse plannen uitvoeren;

 • vanuit de klantbehoeftes stel jij een contentkalender op.

Wat hebben zij jou te bieden?

 • Een uitstekend salaris!

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

 • 25 vakantiedagen + 10 collectieve bedrijf sluitingsdagen (op basis van een fulltime dienstverband).

 • Telefoon en laptop van de zaak.

 • Een uitdagende functie van 36 - 40 uur die je jezelf eigen mag maken.

 • Werken in een vooruitstrevend familiebedrijf in een prachtig nieuw pand.

 • Iedere week een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten!

Wie ben jij?

Als creatieve marketeer ben je enthousiast, zelfstandig en heb je oog voor detail.Je bent een ster in het maken van professionele content en kunt niet wachten om de hele huisstijl, uitstraling en alle interne en externe communicatie nieuw leven in te blazen.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde hbo-opleiding in de richting van communicatie of door ervaring hbo werk- en denkniveau verkregen;

 • beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van marketing en communicatie;

 • heb je ervaring met Photoshop, Canva of andere bewerkingsprogramma’s;

 • heb jij bij voorkeur affiniteit met techniek;

 • ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven of Helmond.

Waar ga je werken?

Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Door succesvolle samenwerkingsverbanden is Kimmenade flexibel en veelzijdig in mogelijkheden en innovatief door expertise en research in eigen huis. Ze zijn een trots familiebedrijf van ruim 100 jaar oud met haar roots in de regio Helmond. Dat merk je aan de betrokken cultuur en sfeer binnen het bedrijf. Bij Kimmenade krijgt iedereen de kans om te groeien en daar zijn ze trots op: “Wij zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven’.
Interesse? Wij leren je graag kennen!
Solliciteer via de sollicitatiebutton of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Kimmenade bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Kimmenade.

Heb je nog vragen over Kimmenade of de vacature? Neem dan contact op met Sanne Verkerk via sanne@steamz.nl of 06 5143 4482.

Comments


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page