top of page

Dak inspecteurOm de groei van Kimmenade te kunnen bewerkstelligen, zijn wij op zoek naar een dak inspecteur Nederland.
Als dak inspecteur heb je geen hoogtevrees, ben je verantwoordelijk voor de technische opname van daken en bepaal je de constructieve opbouw.

Wat ga je doen?

Als dak inspecteur beoordeel je tijdens de opname de conditie en de benodigde aanpak om daken waterdicht af te kunnen dichten, maak je insnijdingen in het dakbedekkingspakket en zorg je voor afdichting.
Daarnaast stel je rapportages op t.b.v. de levensduur, de renovatie of onderhoudsadviezen. Je zorgt voor een duidelijke overdracht van de informatie zodat de calculator de berekeningen kan maken. De binnendienst biedt ondersteuning bij de planning van de inspecties.

Wat heb je nodig?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je zelfstandig, gestructureerd en resultaatgericht, beschik je Mbo werk- en denkniveau en ben je in het bezit van VCA of bereid om dit te halen. Bij voorkeur heb je daarnaast ook kennis en ervaring met industriële platte daken en met autocad.
  • Wat bieden wij? Een uitstekend salaris;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, laptop, telefoon en auto van de zaak;

  • 25 vakantiedagen en 10 collectieve bedrijfssluitingsdagen;

  • Een uitdagende functie en opleiding d.m.v. begeleiding, training, cursussen en opleidingen;

  • Een fijne en informele werkplek in een nieuw kantoorpand.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.
Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".
Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 24 976.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments


Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page