top of page

Accountmanager betonafdichtingen BelgiëOm de verdere groei van Kimmenade te kunnen bewerkstelligen, zijn wij voor de Belgische markt op zoek naar een accountmanager betonafdichtingen.

Als accountmanager betonafdichtingen ga jij naar aanleiding van de gemaakte afspraken die jij, samen met je collega’s van telemarketing maakt, op bezoek bij bestaande en potentiële relaties in België. Je signaleert behoeften van klanten en de trends onder de doelgroepen. Je deelt naar eigen inzicht werkzaamheden in om te komen tot afgesproken targets en het realiseren van deadlines. Ook het verzorgen van een correcte administratie, het maken van prognoses, het afhandelen van e-mails en het opstellen van bezoekverslagen horen bij deze functie. Je bent in staat om zelfstandig opdrachten af te sluiten onder de vastgelegde criteria.

Wat heb je nodig?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je klantgericht en resultaatgericht, ben je flexibel en in staat om jezelf uit te dagen en voel je snel een teamverantwoordelijkheid aan maar kan je ook goed zelfstandig werken. Qua opleiding en ervaring beschikt onze ideale kandidaat over een bachelor werk- en denkniveau, relevante werkervaring in een commerciële buitendienst, heeft hij of zij bouwtechnische affiniteit en beschik je over voldoende digitale vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in het centrum van het land.

Wat heeft Kimmenade jou te bieden?

  • Een uitstekend salaris;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Een bedrijfswagen eveneens voor privégebruik;

  • Mogelijkheid tot interne werk gerelateerde opleidingen;

  • Werken in een dynamisch familiebedrijf en een informele werksfeer.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel België, Nederland en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en onze hoofdzetel bevindt zich in Helmond, Nederland. Onze Belgische vestiging opereert vanuit Oudsbergen.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stel jezelf voor en stuur je cv via mail naar ingrid.foerier@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je bellen naar: +32 (0)475 61 78 51.Ik wil graag solliciteren

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op.

bottom of page