High quality protection and waterproof solutions

Kimmenade The Netherlands

+31 (0)492 53 31 22

Kimmenade Belgium

+32 (0)89 86 90 90

  • LinkedIn Clean
  • YouTube Clean

Kimmenade groeit en groeit en groeit!2015 is een bijzonder jaar voor Kimmenade, de groei houdt aan. Na een nieuwe vestiging in Duitsland en vele nieuwe medewerkers in Nederland, België en Duitsland is nu ook onze nieuwe spuitwagen operationeel. En, al zeggen we het zelf, hij ziet er goed uit!

Met deze spuitwagen neemt de capaciteit van Kimmenade met zo’n 1.500m² per dag toe. Zo kunnen we dagelijks nog meer daken en betonafdichtingen maken voor onze trouwe opdrachtgevers. We hebben nu een ongeëvenaarde capaciteit en dat allemaal met unieke eigen producten, unieke eigen materialen en bovenal unieke eigen mensen!


Kimmenade