top of page
Banner pand 02.jpg

Kimmenade

Een trots familiebedrijf met een rijke historie

100 jaar.jpg

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze "Ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van betonconstructies en daken. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Bovendien is Kimmenade een familiebedrijf. Dat merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch. Benieuwd naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

+

m2 betonafdichting

+

m2 dakbedekking

+

Daken

+

Tevreden klanten

Het bedrijf

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Kimmenade is een familiebedrijf van ruim 100 jaar oud met zijn roots in de regio Helmond. We zijn een bedrijf dat actief in de (lokale) samenleving aanwezig is. We bieden graag werkgelegenheid aan werkzoekenden in de regio. We geven daarbij graag kansen aan mensen die zich buiten de arbeidsmarkt voelen staan, bijvoorbeeld omdat ze geen diploma hebben kunnen halen. We geven kansen door het aanbieden van de mogelijkheid interne opleidingen en trainingen te volgen. Bij ons krijgt iedereen een kans op groei en daar zijn we trots op.

Naast zorg voor mensen hebben we bij Kimmenade ook oog voor onze wereld. Zo hebben we in 2019 een transitie gemaakt naar groene energie. De daken van onze twee productiehallen zijn volledig voorzien van zonnepanelen, waarmee we zelf onze energie opwekken. Daarnaast kunnen medewerkers en klanten hun elektrische auto opladen aan onze nieuwe oplaadpalen en houden we onze afvalberg zo klein mogelijk.

Ontzorgen van de klant in de breedste zin

Bij Kimmenade willen we partner zijn voor onze klanten tijdens de hele levensduur van hun daken. Zo lang dakrenovatie nog niet nodig is helpen wij je met levensduurverlengende reparaties aan jouw dak. We reinigen gootzones en voeren de benodigde veiligheidsmaatregelen door.

Is jouw dak aan renovatie toe dan starten we met een heldere inventarisatie. Samen kijken we hoe de dakrenovatie optimaal uitgevoerd kan worden zonder dat daardoor bedrijfsprocessen gehinderd worden. We adviseren over dakbedekking en over veilig werken op het dak. Tijdens en na onze werkzaamheden komen ook dakonderdelen zoals lichtkoepels, lichtstraten en loopwegen aan bod. 

Ben je op zoek naar een professionele partner in dakrenovatie en dakbedekking? Neem dan contact met ons op en laat je informeren over de servicemogelijkheden en vraag naar de unieke specificaties van onze eigen product Novapren.

SDB2021-04-09_0001-85.JPG
Kantoor 03.jpg

Innovatieve producten van zeer hoogwaardige kwaliteit

Lab.jpg

Een eeuw vol vernieuwingen

Kimmenade kent een rijke historie vol innovaties. Die innovaties zijn altijd voortgekomen uit ons verlangen om duurzame kwaliteit te leveren. Wat ons kenmerkt is dat we daarbij durven te denken buiten de gebaande paden die de meeste anderen lopen.

 

Zo'n 50 jaar geleden zijn wij gestart met het renoveren van daken met ons product Novapren. In die tijd was branden nog de norm met brandgevaar als logisch gevolg. Novapren was een doorbraak op dit gebied. Novapren een koud gespoten dakbedekking, een revolutie die dakrenovatie zonder open vuur mogelijk maakt. Iets wat je toen nog niet zag.

We waren (en zijn) dus echte pioniers. Nog steeds werkt onze R&D-afdeling elke dag aan het optimaliseren van onze producten & processen. De kwaliteit van de bitumen en de beschikbaarheid van nieuwe materialen en technologieën spelen hierbij een belangrijke rol. 

 

Vandaag de dag zie je steeds meer bedrijven die de richting in slaan die wij 50 jaar geleden al gekozen hebben. We zijn trots op onze expertise en know-how die zich geworteld heeft in onze mensen door de generaties heen. In de nabije toekomst verwachten we nieuwe innovaties die weer bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van onze producten én aan het klimaat op onze aarde. 

ISO 9001 certificaat

KOMO Procescertificaat

VCA-P certificaat

Informatie aanvragen

Bij Kimmenade staan we klaar om jou verder te helpen. Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw pand of bouwobject? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten? Neem dan zeker contact met ons op.

bottom of page