top of page

Kimmenade 
Welkom bij Kimmenade!

Ons bedrijf

Kimmenade, is sinds 1905 actief in de bouw en heeft zichzelf ontwikkeld tot een professional in de branche. Al meer dan 100 jaar zijn we gespecialiseerd in dakrenovatie en het afdichten van daken en betonconstructies. We onderscheiden ons in de markt met een unieke afdichtingsoplossing: ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis en verwerkt door eigen specialisten.

Per 1 November 2023 is
het voormalige familiebedrijf officieel in handen van nieuwe eigenaren die het bedrijf doorstarten. We bouwen door op waar we goed in zijn en focussen sterk op innovatie en verduurzaming

100 jaar.jpg

Onze werkwijze
We bouwen sterk op onze kernwaarden.
 

Samen

Samen met u als klant komen we tot de best passende oplossing. We geloven in de kracht van samenwerking dat leidt tot het beste resultaat. Onze expertise stemmen we daarom nauw af op uw klantspecifieke behoeften en eisen.

Betrokken

Onze toewijding aan u als klant staat centraal. We streven naar een succesvolle samenwerking en zijn vastberaden een veilige en duurzame oplossing te bieden. We zetten ons in om uw project klaar te maken voor de toekomst.

Toekomstgericht

We anticiperen op de toekomst door te focussen op innovatie, verduurzaming en kwaliteit. Zo leveren we oplossingen die uw project toekomstbestendig maken. 

Onze geschiedenis
Meer dan 100 jaar terug in de tijd.
 

Het bedrijf

Meer informatie

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul via onderstaande button ons contactformulier in.

bottom of page