top of page

Ben jij een (aankomend) vrachtwagenchauffeur die niet stil kan zitten? Steek jij ook graag je handen uit de mouwen en wil je het beste van beide werelden combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als jij op dit moment nog geen C-rijbewijs hebt, maar wel bereid bent om deze op onze kosten te behalen.

Als meewerkend chauffeur ga je samen met jouw collega’s en onze producten vanuit onze vestiging in Helmond naar verschillende projecten in Nederland, België of Duitsland om daken of betonconstructies af te dichten met onze eigen producten.

 

Deze producten ga jij samen met je collega spuiten of strooien afhankelijk van de fase van het project. Tegelijkertijd zal jij of je collega een doek leggen voor extra stevigheid in het product en zorgen dat de slang op de juiste plaats ligt waardoor jullie goed door kunnen werken. Jullie zijn een hecht team dat zorgt voor elkaars veiligheid tijdens het werken.

 

Het kan ook zo zijn dat je in de voorbereidingsfase voorbereidend werk mag uitvoeren. Hierbij kan je denken aan de eventuele noodzakelijke uit te voeren reparaties en het dak klaarmaken voor het spuiten.

Wat heb je nodig?

 • Je bent flexibel, collegiaal en oplossingsgericht;

 • Je kan zelfstandig en in een team werken;

 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

 • Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid om deze te halen op onze kosten;

 • Een rijbewijs C (of je bent bereid om deze te halen op onze kosten), rijbewijs CE is een pre (of je bent bereid om deze te halen op onze kosten).

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Vergoeding van reisuren en overwerkuren;

 • Minimaal 45 vrije dagen per jaar op fulltime basis;

 • Uitzicht op een vast contract binnen een informeel bedrijf;

 • Opleidingen, trainingen en cursussen;

 • Mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao BIKUDAK waaronder een goed pensioen.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen/via WhatsApp naar 06 - 516 249 76.

Meewerkend chauffeur

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg
bottom of page