top of page

Als leerling dakdekker ga je samen met je ervaren collega's mee naar verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland. Zij zullen je begeleiden en laten je kennismaken met de verschillende taken en activiteiten binnen ons bedrijf. Als jij laat zien dat je er voor gaat, dan kan je je helemaal ontwikkelen tot volwaardig dakdekker of meewerkend chauffeur (spuiter/strooier) op de vrachtwagen wanneer je dit graag zou willen.

Bij Kimmenade word je geen traditionele dakdekker. Wij hebben namelijk 3 fases waarin wij een dak renoveren met onze eigen unieke producten, een vloeibare bitumen emulsie.

 

Als leerling dakdekker kan je zowel in de voorbereidingsploeg mee waarbij de daken worden klaargemaakt voor ons product en waar je eventuele reparaties uitvoert of je gaat mee op de spuitwagen of op de strooiwagen om te leren hoe we onze producten verwerken op daken en betonconstructies.

 

Vanuit onze vestiging in Helmond vertrek je samen met jouw ploeg naar diverse mooie projecten op verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland. Op de projecten heb je contact met je directe collega’s, de uitvoerder, projectleider en in sommige gevallen met de opdrachtgever. Je bent het visitekaartje van Kimmenade en samen met jouw collega’s zorg je voor het beste resultaat.

Wat heb je nodig?

 • Je bent gemotiveerd en wil het vak in de praktijk (meer of verder) leren;

 • Je bent flexibel, collegiaal en leergierig;

 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

 • Je bent bereid om VCA te halen op onze kosten;

 • Een rijbewijs B is fijn maar geen must, rijbewijzen (BE, C of CE) kunnen eventueel ook via Kimmenade behaald worden.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Vergoeding van reisuren en overwerkuren;

 • Minimaal 45 vrije dagen per jaar op fulltime basis;

 • Uitzicht op een vast contract binnen een informeel bedrijf;

 • Opleidingen, trainingen en cursussen;

 • Mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao BIKUDAK waaronder een goed pensioen.

Bij Kimmenade zijn er verschillende ontwikkelmogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs (en code 95) te halen en om andere vakgerichte cursussen of opleidingen te volgen.

Ons bedrijf:
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen/via WhatsApp naar 06 - 516 249 76.

Leerling dakdekker

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg
bottom of page