Als accountmanager binnendienst ondersteun je vanuit ons kantoor te Genk de accountmanagers van de buitendienst en de directeur. Ons cliënteel is zeer divers en bevindt zich voornamelijk in de petrochemische, farmaceutische en food industrie, maar bestaat ook uit aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Hierbij heb jij als accountmanager binnendienst veel mogelijkheden in het opzetten en behouden van een goed relatiebestand.

Je signaleert kansen bij klanten, die je gebruikt om leads aan te dragen bij jouw collega’s van de buitendienst. Voor hen ben jij een sparringpartner; samen bereid je afspraken voor om de klant optimaal te bedienen.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • het proces van calculatie tot offerte monitoren en zorgdragen voor een passend aanbod;

 • regelen en verwerken van de administratieve afhandeling van het offerte- en ordertraject;

 • uitwerken en afhandelen van correspondentie;

 • telefonisch contact leggen met prospecten en afspraken plannen;

 • efficiënt beheren van de agenda’s van de accountmanagers;

 • contact onderhouden met zowel lange relaties als potentiële klanten.

Wat heb je nodig?
Jij houdt ervan initiatief te nemen en steekt graag je handen uit de mouwen om jouw collega’s in de buitendienst zo goed mogelijk te ondersteunen. Is er een lead binnengekomen via je collega’s? Dan ben jij niet bang om de telefoon te pakken. Daarnaast pak jij snel werkzaamheden zelfstandig op maar krijg je er ook energie van om samen met het team de afgesproken deadlines te behalen. Ook heb je een commerciële en frisse blik en vind je het leuk om mee te denken én mee te bouwen aan Kimmenade.

Daarnaast:

 • heb je minimaal een hogere secundaire opleiding (of gelijkwaardig door ervaring);

 • is jouw Nederlandse taalvaardigheid uitstekend en heb je een goede kennis van het Frans;

 • beschik je over goede computervaardigheden;

 • beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een binnendienst functie;

 • heb jij affiniteit met de bouwtechnische branche.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een uitdagende functie die je jezelf eigen mag maken;

 • Mogelijkheid voor interne werk gerelateerde opleidingen, denk bijvoorbeeld aan een opleiding in salesvaardigheden.

 • Een fijne en informele werkplek op een schitterende werkplek op de Jaarbeurslaan in Genk.

Ons bedrijf:
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel België, Nederland en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en onze hoofdzetel is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, produceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

 

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv (en motivatie) te sturen aan Ingrid Foerier via ingrid.foerier@kimmenade.com. Heb je nog vragen vooraf? Neem dan telefonisch contact op met Ingrid door te bellen naar +32 89 869 090.

Accountmanager binnendienst

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg