Disclaimer

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen gebruik of gebruik door onze klanten. Het is niet toegestaan om de site, teksten, afbeeldingen of andere onderdelen van deze website te verveelvoudigen, anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Kimmenade is het niet toegestaan deze site op enige wijze te verveelvoudigen, door te zenden en/of beschikbaar te stellen op een netwerk.

 

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten van Kimmenade Groep.  De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Kimmenade kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Derhalve is Kimmenade Groep niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Kimmenade acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van

of naar deze site.

 

Alle afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Kimmenade Groep, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Kimmenade is het niet toegestaan gebruik te maken van deze afbeeldingen.

 

© Copyright 2017. Kimmenade Groep.  Alle rechten voorbehouden.