top of page

Als dakdekker service & onderhoud bij Kimmenade voer je alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden uit bij onze klanten. Vanuit onze loods in Barendrecht vertrek je naar diverse opdrachtgevers op verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland.

Tijdens de inspecties spoor je lekkages en diverse problemen op het dak op en voer je de herstelwerkzaamheden zorgvuldig en correct uit. Ook het uitvoeren van periodiek onderhoudswerk hoort bij deze functie. Je hebt klantcontact en adviseert de opdrachtgever over de gewenste te nemen maatregelen.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt relevante werkervaring, kennis van daken;

 • Je bent flexibel, klantgericht en oplossingsgericht;

 • Je kan goed communiceren met de klant en beheerst de Nederlandse taal goed;

 • Je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband;

 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

 • Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid om deze te halen op onze kosten;

 • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Vergoeding van reisuren en overwerkuren;

 • Minimaal 45 vrije dagen per jaar op fulltime basis;

 • Uitzicht op een vast contract binnen een informeel bedrijf;

 • Opleidingen, trainingen en cursussen;

 • Mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao BIKUDAK waaronder een goed pensioen.

Bij Kimmenade zijn er verschillende ontwikkelmogelijkheden. Ben jij een dakdekker met ervaring in de traditionele dakbedekking? Dan kan je gelijk starten als service monteur of als dakdekker in de voorbereidingsploeg. Ook is het mogelijk om te leren hoe wij onze producten verwerken door mee te gaan op de spuitwagen of strooiwagen wanneer je hier interesse in hebt. Het volgen van opleidingen, cursussen of trainingen is uiteraard ook mogelijk.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, produceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen/via WhatsApp naar 06 - 516 249 76.

Dakdekker service & onderhoud

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg
bottom of page