top of page

Lekker in de buitenlucht op een dak aan het werk; hier word jij gelukkig van! De ene keer ben je werkzaam in hartje Amsterdam en een andere keer weer in het mooie Antwerpen. Jij bent iemand die graag afwisselend werk doet want bij Kimmenade ben je niet zomaar een dakdekker. Wij hebben namelijk 3 fases waarin wij een dak renoveren met onze eigen unieke producten, een vloeibare bitumen emulsie.

Als dakdekker kan je zowel in de voorbereidingsploeg mee waarbij je de daken klaarmaakt voor ons product en waar je eventuele reparaties uitvoert, of je gaat mee op de spuitwagen of de strooiwagen om te leren hoe we onze producten verwerken op daken en betonconstructies.

Vanuit onze vestiging in Helmond vertrek je samen met jouw ploeg naar diverse mooie projecten op verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland. Op de projecten heb je contact met je directe collega’s, de uitvoerder, projectleider en in sommige gevallen met de opdrachtgever. Je bent het visitekaartje van Kimmenade en samen met jouw collega’s zorg je voor het beste resultaat.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt relevante werkervaring, kennis van daken;

 • Je bent flexibel, collegiaal en oplossingsgericht;

 • Je kan zelfstandig en in een team werken;

 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

 • Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid om deze te halen op onze kosten;

 • Een rijbewijs B is fijn maar geen must, rijbewijzen (BE, C of CE) kunnen eventueel ook via Kimmenade behaald worden.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Vergoeding van reisuren en overwerkuren;

 • Minimaal 45 vrije dagen per jaar op fulltime basis;

 • Uitzicht op een vast contract binnen een informeel bedrijf;

 • Opleidingen, trainingen en cursussen;

 • Mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao BIKUDAK waaronder een goed pensioen.

Bij Kimmenade zijn er verschillende ontwikkelmogelijkheden. Ben jij een dakdekker met ervaring in de traditionele dakbedekking? Dan kan je gelijk starten in de voorbereidingsploeg en van daaruit leren wij jou hoe wij onze producten verwerken door mee te gaan op de spuitwagen of strooiwagen (wanneer je hier interesse in hebt).

Je hebt dan ook de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen en om andere vakgerichte cursussen of opleidingen te volgen.

Heb je nog geen of nog weinig ervaring als dakdekker maar wil je het vak graag leren? Wij investeren graag in gemotiveerde nieuwe collega’s. Bekijk dan de vacature van leerling dakdekker.

Ons bedrijf:

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, produceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen/via WhatsApp naar 06 - 516 249 76.
 

Dakdekker

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg
bottom of page