top of page

Als (aankomend) dak inspecteur bij Kimmenade ben je een echte kenner van platte daken en maak jij met jouw technische blik een opname en inspecteer je de constructieve opbouw van daken door heel Nederland. Jouw inspectie is de basis van de calculatie in al onze dak renovatieprojecten.

Na het maken van de afspraak met de klant (door jou zelf of door een collega van de verkoop binnendienst gemaakt), beoordeel je tijdens de inspectie van het dak de conditie en de benodigde aanpak om daken waterdicht af te kunnen dichten.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • controleren van de levensduur van het dak, de isolatiedikte en de kwaliteit;

 • registreren van afmetingen van het totale oppervlak, de opstanden en de hoogte, de randen, kappen, lichtstraten en -koepels, de veiligheid, et cetera.

 • inspectierapporten uitwerken en bijwerken.

Daarnaast bekijk je kritisch de totale werkwijze voor de uitvoerende werkzaamheden zoals aan- en afmeldprocedures, toegang tot het dak, plaatsen van een kraan, veiligheidsinstructies en noem maar op. Als je alle benodigde gegevens hebt genoteerd, werk je het inspectierapport bij in onze normcalculatiesheet. Deze gegevens heeft de verkoop binnendienst nodig om een offerte op te kunnen stellen voor de klant.

Wat heb je nodig?

 • enkele jaren ervaring in de dakbedekkingsbranche (industriële platte daken);

 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden;

 • ben je zelfstandig, gestructureerd en resultaatgericht;

 • beschik je over Mbo werk- en denkniveau;

 • ben je in het bezit van VCA of bereid om deze te halen.

Bij voorkeur heb je ook kennis van autocad.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, laptop, telefoon en auto van de zaak;

 • 35 verlofdagen per jaar;

 • Een uitdagende en zelfstandige functie met veel vrijheid;

 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;

 • Een fijne en informele werkplek in een nieuw kantoorpand.

Ons bedrijf:
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, produceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

 

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan door jouw cv en motivatie te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 06 - 516 249 76.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dak inspecteur

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg
bottom of page