top of page
Dakrenovatie

Dakrenovatie 

Dakbescherming

Kimmenade is partner in dakrenovatie en dakafdichting voor bedrijven in Nederland, België, Duitsland en ver daar buiten. Wij werken met eigen producten, eigen materieel en eigen mensen. Op die manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen aan bedrijven in sectoren zoals de levensmiddelen-, chemische-, farmaceutische- en maakindustrie.

Kimmenade blinkt uit in dakrenovatie van gebouwen, waar geurloos werken zonder vuur extra voordelen met zich meebrengt. Een gespoten naadloze dakbedekking biedt iedereen voordelen. Lekkages bij naden, de zwakste plekken van een dakbedekking, worden hierbij tot het absolute minimum beperkt. Door de toepassing van ons eigen product Novapren ben jij verzekerd van een sterk en waterdicht dak dat duurzaam beschermt tegen elke weersinvloed.

 

We staan voor je klaar en geven je graag advies over de mogelijkheden.

Dakrenovatie
Dakrenovatie
Dakrenovatie

Toepassingen

Platte en (licht)hellende daken

Voor platte daken en daken met een helling adviseert Kimmenade de toepassing van het product Novapren. Dit product wordt tijdens jouw dakrenovatie gespoten en dus naadloos aangebracht. Hierdoor wordt de kans op lekkages gereduceerd  tot een minimum. Novapren wordt door onze eigen dakdekkers vlot en veilig aangebracht op kleinere daken, maar ook op daken van tienduizenden vierkante meters. Door een bewezen langdurige elasticiteit van de dakbedekking van meer dan 400% worden bewegingen in bijvoorbeeld stalen constructies probleemloos ondervangen. Dat leidt tot gegarandeerde waterdichtheid van jouw dak.

Groendaken

Tegenwoordig worden steeds meer daken vergroent. Bij groendaken is het nog belangrijker om een eerst een goede waterdichte laag aan te brengen. Het is namelijk erg lastig en kostbaar om een toekomstige lekkage op te sporen. Kimmenade past haar eigen producten toe op groendaken en creëert daarmee een uitstekende basis voor extensieve of intensieve groendaken.

Gebruiksdaken

In de industrie hebben daken vaak niet alleen een beschermende functie. Ze worden vaak gebruikt voor het plaatsen van installaties of bijvoorbeeld zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een zwaardere belasting van het dak of is er het risico van aantasting door de uitstoot van chemische stoffen of het lekken van bijvoorbeeld koelinstallaties. Kimmenade past het product Novapren toe, waardoor daken optimaal bestand zijn tegen deze invloeden. Kimmenade is hierbij producent én uitvoerder. Indien gewenst is het dus mogelijk om in-house jouw dakbedekking vooraf te laten testen op bestendigheid tegen specifieke uitstoot van stoffen.  

 

Staaldaken

Bij renovatie van staaldaken wordt er regelmatig voor gekozen om het staal te vervangen. Dit heeft de nodige impact op bedrijfsprocessen. Kimmenade gebruikt het product Novapren dat in vloeibare vorm direct op staaldaken aangebracht kan worden. Zo kunnen wij jouw staaldak afdichten zonder het staal te vervangen. Vooraf verzorgt Kimmenade een inspectie van het bestaande staal om te kijken of dit aan de benodigde eisen voldoet.

Toepassingen

Dakrenovatie zonder verstoring van jouw eigen processen

Dakrenovatie
Branches

Branches

Industriële sector

Dakrenovatie van daken in de industriële sector vraagt vaak om technieken en producten die geschikt zijn voor toepassing op veel volume dakoppervlak. Ook moet de toepasssing geschikt zijn voor complexe(re) daken. Kimmenade is de ideale partner voor bedrijven in de industriële sector voor dakrenovatie. Ons eigen product Novapren wordt met eigen materiaal en mensen naadloos op jouw dak(en) aangebracht. Prettig is dat met Novapren het mogelijk is zonder vuur en geurloos te werken. Zo kunnen de processen in jouw pand gewoon doorgaan en zijn daken gegarandeerd langdurig waterdicht.

Chemische industrie

Kimmenade is specialist in dakrenovatie en dakafdichtingen voor bedrijven in de chemische industrie. Binnen deze sector is het werken met open vuur een groot risico. Door toepassing van Novapren, dat als koud gespoten materiaal wordt aangebracht, is het gebruik van open vuur niet nodig en ontstaan er geen geurdampen.

Kimmenade is VCA-Petrochemie gecertificeerd. Werken met veiligheid hoog in het vaandel is ons dus zeker toevertrouwd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.

Food & Pharma

Kimmenade begrijpt hoe belangrijk het is voor bedrijven in de levensmiddelen en farmaceutische sector dat tijdens dakrenovatie en dakbedekking geen geurdampen vrijkomen die de smaak van middelen kunnen aantasten. Door toepassing van ons product Novapren kan zonder vuur (koud gespoten) en geurloos gewerkt worden. Bovendien is Kimmenade VCA-Petrochemie gecertificeerd. We werken dagelijks volgens de hoogste veiligheidseisen en denken als partner graag met je mee over de ideale toepassing en uitvoering.

Daken 100% waterdicht afsluiten met producten van Kimmenade

Dakrenovatie Kimmenade
bottom of page