Wil jij als Accountmanager Buitendienst aan de slag bij een bedrijf dat volop aan het groeien is? Ben je zelfstandig, proactief en krijg je energie van targets? En lijkt het je leuk jouw stempel te drukken binnen een echt familiebedrijf? Dan is deze uitdaging bij Kimmenade in Helmond echt iets voor jou!

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor daken en betonconstructies en bestaat uit een enthousiast en hardwerkend team van circa 40 collega's op kantoor en 60 collega's op afwisselende locaties. Met structureel 300+ projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken zij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en blijft continu ontwikkelen en innoveren.

Wat is jouw uitdaging als Accountmanager Buitendienst?

Als Accountmanager Buitendienst leg jij de focus op new business maar beheer je ook de vaste relaties van Kimmenade. De klantgroep is zeer divers en bevindt zich niet alleen in de petrochemische en food industrie, maar bestaat ook uit aannemers, architecten en gemeenten. Als Accountmanager Buitendienst heb jij veel mogelijkheden in het opzetten en behouden van een goed relatiebestand.

Je signaleert kansen bij relaties maar bent ook verantwoordelijk voor leads die binnenkomen. De afdeling telemarketing zorgt ervoor dat er relatiebeheer afspraken voor je ingepland worden maar zelf ben jij ook verantwoordelijk voor het vullen van je agenda met new business afspraken. Verder rapporteer je aan de Commercieel Manager Nederland en werk je eens in de twee weken op het hoofdkantoor in Helmond.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • het proces van aanvraag tot offerte en zorgdragen voor een passend aanbod;

 • telefonisch contact leggen met prospects en het inplannen van salesafspraken;

 • het bezoeken van prospects;

 • het onderhouden van relaties;

 • administratieve taken zoals het verwerken van gegevens in het CRM-systeem (GILDE).

Wat heeft Kimmenade jou zoal te bieden?

 • Een uitstekend salaris!

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, goede pensioenregeling en een laptop, telefoon en auto van de zaak.

 • 25 vakantiedagen + 10 collectieve bedrijf sluitingsdagen (op basis van een fulltime dienstverband).

 • Een uitdagende functie van 36 - 40 uur die je jezelf eigen mag maken.

 • Mogelijkheid voor interne werk gerelateerde opleidingen, denk bijvoorbeeld aan een opleiding in salesvaardigheden.

 • Werken in een dynamisch familiebedrijf in een prachtig nieuw pand!

Wie ben jij?
Jij neemt initiatief en steekt graag je handen uit de mouwen. Is er een lead binnengekomen? Dan ben jij niet bang om de telefoon te pakken. Jij hebt namelijk een echte salesdrive. Daarnaast pak jij snel werkzaamheden zelfstandig op maar krijg je er ook energie van om samen met het team afgesproken targets te behalen. Ook ben je proactief, heb je een gezonde dosis discipline en vind je het leuk om mee te denken én bouwen aan het bedrijf.

Daarnaast:

 • heb je minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • heb je afgeronde commerciële opleiding of een vergelijkende opleiding richting commercie;

 • beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring in een buitendienstfunctie;

 • beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,

 • heb jij affiniteit met de bouwtechnische branche.

En tot slot ben je woonachtig in het midden van Nederland omdat jouw klantenbestand zich in het midden en noorden van Nederland bevindt.

Waar ga je werken?
Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van daken en betonconstructies. Zij zijn een professional in deze sector, een veelzijdige, flexibele partner met meer dan 100 jaar ervaring en een eigen uniek product.

Kimmenade is een trots familiebedrijf, met een betrokken cultuur en laagdrempelige sfeer binnen het bedrijf. Bij Kimmenade krijgt iedereen de kans om te groeien en daar zijn ze trots op. Hun credo is dan ook: "Wij zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven".

Interesse? Wij leren je graag kennen!


Solliciteer via de sollicitatiebutton of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Kimmenade bij de werving & selectie procedure. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Kimmenade.

Heb je nog vragen over Kimmenade of de vacature? Neem dan contact op met Sanne Verkerk via sanne@steamz.nl of 06 51 43 44 82.

Accountmanager buitendienst

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg