Afbeelding1.jpg

Umani Agency ondersteunt ons bij de werving voor deze vacature.

Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel België, Nederland en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur.


Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en onze hoofdzetel bevindt zich in Helmond, Nederland. Onze Belgische vestiging opereert vanuit Oudsbergen. Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Kimmenade in 6 zinnen:

  • een trots familiebedrijf met een rijke historie in dakrenovatie en betonafdichtingen;

  • onze collega’s zijn trots op onze onafhankelijkheid en de door ons zelf ontwikkelde producten;

  • professioneel, zowel op vlak van infrastructuur, personeel als materieel;

  • enorm flexibel en spelen daardoor kort op de bal;

  • leergierig en oprecht geïnteresseerd in de input van anderen, zowel intern als extern;

  • fan van een persoonlijke aanpak. De deur staat altijd open voor vragen en advies.

 

Bevoegdheden
Als accountmanager betonafdichtingen ga jij naar aanleiding van de gemaakte afspraken die jij, samen met je collega’s van telemarketing maakt, op bezoek bij bestaande en potentiële relaties in België. Je signaleert behoeften van klanten en de trends onder de doelgroepen. Je deelt naar eigen inzicht werkzaamheden in om te komen tot afgesproken targets en het realiseren van deadlines.

Ook het verzorgen van een correcte administratie, het maken van prognoses, het afhandelen van e-mails en het opstellen van bezoekverslagen horen bij deze functie. Je bent in staat om zelfstandig opdrachten af te sluiten onder de vastgelegde criteria.

Wie ben je?
Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je klantgericht en resultaatgericht, ben je flexibel en in staat om jezelf uit te dagen en voel je snel een teamverantwoordelijkheid aan maar kan je ook goed zelfstandig werken.

Qua opleiding en ervaring beschikt onze ideale kandidaat over een bachelor werk- en denkniveau, relevante werkervaring in een commerciële buitendienst, heeft hij of zij bouwtechnische affiniteit en beschik je over voldoende digitale vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in het centrum van het land.

Interne organisatie

De accountmanager is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in België en rapporteert aan de verkoopleider in België en maakt deel uit van het operationeel overleg. 

 

Wat bieden we jou?
Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met een bedrijfswagen eveneens voor privégebruik. Bieden we jou een plaats waar je kan groeien, met de mogelijkheid tot interne werk gerelateerde opleidingen en tot slot werk je in een dynamisch familiebedrijf met een informele werksfeer.
 

Iet voor jou? Bel of whatsapp naar Fabienne op 0491 86 95 15 of stuur een mail fabienne.vanwynsberghe@umani-agency.be

Accountmanager
betonafdichtingen België

Ik wil graag solliciteren

Banner pand 03.jpg